Alba Iulia: Memorialul fotbalistic „Iani Mitracu”, ediția a IX-a

- Din Judet - decembrie 15, 2023
Distribuie

În cursul zilei de joi, 14 decembrie 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin intermediul Asociaţiei Sportive „Dinamo” Alba și cu sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Alba, a organizat Memorialul „Iani Mitracu” ediția a IX-a, turneu fotbalistic devenit tradițional.

Competiţia fotbalistică este una omagială şi are loc anual, de la trecerea în prematură în nefiinţă, la data de 14.12.2014, a lui Iani Mitracu, fost poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un coleg de nădejde, un prieten adevărat şi un pasionat de fotbal.

La competiția din acest an, au participat 12 echipe: Serviciul de Investigații Criminale Alba, Poliția Municipiului Alba Iulia, Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, Secția 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos, Secția 1 de Poliție Rurală Galda de Jos, Poliția Municipiului Blaj, Poliția Municipiului Aiud, Poliția Municipiului Sebeș, Poliția Orașului Zlatna, Poliția Orașului Câmpeni, Poliția Orașului Cugir și Serviciul de Ambulanță Județean Alba.

Echipele au fost împărțite în 4 grupe, iar peste 100 de polițiști au jucat pe terenul sintetic al „Sport Arena” din Alba Iulia.

Henrietta Mitracu (soția lui Iani) a împărtășit câteva gânduri emoționante, care au definit spiritul acestei competiții.

Meciurile turneului s-au jucat cu dăruire, pasiune și fairplay, iar la finalul competiției participanții au fost răsplătiți cu medalii, cupe și diplome.

Locul I a fost ocupat de echipa Poliției Municipiului Alba Iulia, locul II, de către echipa Poliției Municipiului Blaj, iar pe ultimul loc s-a clasat echipa Serviciului de Investigații Criminale Alba.

Golgheterul turneului a fost Paul Mucea – Poliția Municipiului Blaj, cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Denis Stanciu, din cadrul echipei Poliției Municipiului Sebeș, iar cel mai bun portar Alexandru Novac din cadrul echipei Poliției Municipiului Alba Iulia.

Service camioane
Comments are closed.