Alba Iulia: Circulația rutieră în zona străzii Mărășești va fi modificată

- Administratie - aprilie 20, 2023
Distribuie

În vederea fluidizării traficului auto, începând cu 24 aprilie, circulație rutieră în zona străzii Mărășești va fi modificată astfel:

-Pe strada Mărășești, de la strada Tudor Vladimirescu și până la strada Gheorghe Doja, circulația se va face în dublu sens.
-Pe strada Mărășești, de la intersecție cu strada Gheorghe Doja și până la intersecția cu strada București, circulație se va face în sens unic, dinspre strada Tudor Vladimirescu, înspre trecerea la nivel cu calea ferată, cu oprirea interzisă pe ambele benzi.
-Pe strada Lipovenilor, circulația se va face în sens unic, dinspre strada Gheorghe Doja, înspre strada Mărășești.
-Pe strada Gheorghe Doja, circulația se va face în dublu sens.
-Pe strada București, circulația se va face în dublu sens.
-La intersecția străzilor Mărășești și București, drumul cu prioritate va fi dinspre strada București către șoseaua de centură.
-Pe străzile Mărășești, Gheorghe Doja și București, este interzisă staționarea pe ambele benzi de circulație, iar pe strada Mărășești, pe un teren achiziționat deja de către primărie, va fi amenajată o parcare publică provizorie.

Noile reguli de circulație vor avea, inițial, caracter temporar iar traficul va fi monitorizat de către comisia de circulație, urmând ca după 90 de zile de la instituire, comisia să stabilească permanentizarea sau modificarea acestor noi reguli.

Municipiul Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.