Alba Iulia: Campanie de donare de sânge a elevilor militari

- Din Judet - noiembrie 11, 2022
Distribuie

Zeci de elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au participat voluntar, timp de o săptămână, la o campanie de donare de sânge. Acțiunea a demarat din dorința liceeniilor de oferi o speranță și șansa la viață celor care suferă și de a convinge și alte persoane să devină donatori. Această acțiune umanitară s-a desfășurat cu sprijinul Centrului de Tranfuzie Sanguină Alba, în perioada 4 – 11 noiembrie.

„Am ales să donez sânge pentru a ajuta oamenii care au nevoie, să mă simt împăcată spiritual că am avut posibilitatea de a salva viața cuiva. De asemenea, acest gest este și în favoarea mea, întrucât mi-am susținut organismul să se regenereze. Personalul medical a fost foarte amabil, grijuliu și ne-au asigurat o stare permanent pozitivă. Sunt foarte încântată pentru alegerea făcută și voi fi mereu deschisă în fața acestei oportunități”, a mărturisit eleva sergent major Laura Tătar.

Această campanie, demarată cu ocazia Zilei Colegiului, se înscrie în seria de acțiuni umanitare desfășurate periodic de instituția de învățământ, personalul și elevii oferind sprijin persoanelor care au nevoie de ajutor, ori de câte ori au posibilitatea.

Comunicat

Service camioane
Comments are closed.