Alba Iulia: Aproape 4 milioane de lei pentru construirea noului centru de colectare a deșeurilor

- Administratie - decembrie 20, 2022
Distribuie

Vești bune la final de an! Am obținut finanțarea de 3,8 milioane lei, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, pentru construirea noului Centru de colectare cu Aport Voluntar, locație în care vor putea fi preluate și depozitate diferite tipuri de deșeuri. Centrul va fi înființat pe un teren, proprietate a municipiului, pe strada Gheorghe Șincai.

Necesitatea existenței unui astfel de centru de colectare este evidentă, mai ales din cauza faptului că, prin punctele de colectare selectivă a gunoiului amenajate în locurile publice, în preajma locuințelor colective, nu sunt cuprinse toate sortimentele de gunoi care se pot aduna selectiv.

Prin realizarea acestui centru de colectare deșeuri, cetățenii vor avea la dispoziție posibilitatea de a depozita deșeuri periculoase, deșeuri textile, deșeuri electrice și electronice mici, obiecte de uz casnic mari, lemn/mobilier, anvelope uzate, deșeuri de grădină și moloz rezultat din construcții.

Le mulțumesc colegilor din primărie pentru depunerea la timp a acestui proiect, atât de necesar pentru bunăstarea cetățenilor din Municipiu!

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.