Alba Iulia, 27 ianuarie: Spectacolul „Minciuni nevinovate” cu Grupul Skepsis

- Culture - ianuarie 24, 2023
Distribuie

Vineri, 27 ianuarie 2023, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul „Minciuni nevinovate”!

Actorii Skepsis ne invită alături de noi la startul proiectului cultural „Stagiunea cu Skepsis 2023” – și pentru că teatrul este o cale de a căuta și explora adevăruri despre noi înșine, despre lumea în care trăim, pentru a viziona un prim spectacol… „nevinovat”, cu gust dulce amărui, care ne vorbește despre jocul etern al minciunilor mărunte cu care ne înconjurăm zi de zi.

„Minţim în fiecare zi, spunem minciuni mici, nevinovate. Unele în glumă, altele în serios. Fiecare avem mândria noastră, vanitatea noastră, ne dorim să fim apreciaţi de către ceilalţi. Ne place să fim admiraţi, iubiţi şi facem eforturi tot mai mari pentru a crea și a întreține imaginea pe care o dorim.

Pas cu pas ţesem pânza poveştii vieţii noastre. Căutând mereu să reușim, să demonstrăm ceva celorlalți. Facem alegeri şi le justificăm Trecem prin situaţii mai grele sau mai uşoare, întâlnim oamneni diferiţi. Anumite întâmplări şi anumiţi oameni ne marchează profund, anumite amintiri au darul de a ne hrăni, altele de a ne bântui. Timpul trece şi abia când ne apropiem de final putem vedea ce ne rămâne în urma minciunilor noastre… nevinovate”, se arată într-un comunicat Skepsis.

Prețul biletelor: 20 lei pentru adulți, 10 lei pentru studenți și pensionari, respectiv 5 lei pentru copii.

Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de joi, 26 ianuarie 023, între orele 09.00-15.00 și vineri, 27 ianuarie 2023, până la ora 18.30. Fondurile obținute astfel sunt direcționate exclusiv spre susținerea proiectului cultural „Stagiunea cu Skepsis 2023”.

Spectacolul face parte din proiectul Stagiunea cu Skepsis 2023 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Partenerii Skepsis sunt și de această dată Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia „Inter-Art” Aiud, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii Alba Iullia.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.