Alba: După ce a incendiat mașina fratelui, un bărbat de 55 ani s-a plimbat cu un alt autoturism, refuzând să se supună testării cu aparatul etilotest. Bărbatul a fost reținut de polițiști

- Actualitate - aprilie 18, 2024
Distribuie

În cursul zilei de 17 aprilie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș – Postul de Poliție Cut au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 55 de ani, din comuna Cut, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere, conducere cu permisul suspendat și refuz de recoltare a mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2024, pe fondul consumului de alcool, a incendiat autoturismul fratelui său, care era parcat în fața porții locuinței acestuia. În urma incendiului, autoturismul a fost distrus, în proporție de 40 %.

Ulterior, cu toate că știa că nu are dreptul să conducă autovehicule, pe drumurile publice, pentru că în aceeași noapte a fost depistat de polițiștii Secției 7 Poliție rurală Sebeș în timp ce conducea un autoturism și a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării mostrelor de sânge, bărbatul a condus un autoturism pe drumurile publice.

În cursul zilei de joi, 18 aprilie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.