ALBA: 31 de descinderi într-un caz de evaziune fiscală

- Administratie - august 11, 2023
Distribuie

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, polițiștii din Mureș au efectuat ieri 31 de percheziții la locuințe, atât în Judetul Alba cât și în județele București, Mureș, Timiș, Călărași, Prahova și Galați. Aceste acțiuni au avut loc în cadrul unui dosar penal ce investighează infracțiunea de evaziune fiscală.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Mureș, cercetările indică faptul că în intervalul ianuarie 2011 – noiembrie 2016, reprezentanții unei companii din județul Mureș au introdus în contabilitatea firmei un total de 31 de facturi fiscale, care ulterior s-au constatat că nu aveau un suport economic real.

Ca urmare a descinderilor, au fost confiscate mai multe documente cu relevanță probatorie, care vor fi utilizate în continuarea investigațiilor.

Ancheta este în desfășurare, având ca obiectiv adoptarea măsurilor legale în legătură cu infracțiunile de evaziune fiscală continuată și complicitate la evaziune fiscală. Totul se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

Service camioane
Comments are closed.