Aiud: Un bărbat de 36 de ani a fost reținut după ce a încasat un avans pentru o mașină pe care nu a mai vândut-o unui cumpărător. El este cercetat și în alte dosare similare

- Actualitate - iunie 6, 2024
alba
Distribuie

În cursul zilei de 5 iunie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Aiud, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. (foto: arhivă)

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în luna iunie 2023 ar fi încasat, de la un bărbat din Alba Iulia, suma de 1.000 de lei, cu titlu de avans pentru achiziționarea unui autoturism postat la vânzare, în mediul online, contra sumei de 3.450 euro.

Ulterior, autoturismul nu a mai fost predat potențialului cumpărător, dar nici avansul încasat nu a mai fost restituit.

Bărbatul reținut nu este la prima faptă de acest fel, la Poliția Municipiului Aiud fiind depuse alte 7 plângeri de către persoane care au fost prejudiciate cu peste 100.000 de lei.

Joi, 6 iunie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.