Aiud: După ce a băut bine, un tânăr fără permis de șofer s-a urcat la volan și a produs un accident

- Actualitate - ianuarie 29, 2024
Distribuie

Aiud: După ce a băut bine, un tânăr fără permis de șofer s-a urcat la volan și a produs un accident

În cursul zilei de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 19.00, polițiștii din Aiud au intervenit pe strada Ștefan cel Mare din Aiud, unde s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale. (foto: arhivă)

Din primele cercetări, a rezultat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Sânpetru de Câmpie, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara carosabilului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,59 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Șoferul de ocazie a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.