Aiud: Atelierul cu povești la Grădinița „Primii Pași”

- Actualitate - februarie 9, 2024
Distribuie

Un frumos proiect a avut loc la Grădinița cu Program Prelungit Primii Pași de la Aiud, un proiect care îmbină creativitatea și jocul, îndemânarea și răbdarea.

„În cadrul proiectului grădiniței noastre „Din lut…un început” am petrecut o zi minunată alături de Anamaria Ariciu, talentatul artist ceramist.

Copiii au fost încântați să exploreze universul lutului și să creeze obiecte magice sub îndrumarea ei.

Inspirându-se din frumusețea naturii și pentru că primăvara bate la ușă, micuții au modelat cu drag și pricepere păsări din lut și chiar au creat câte un mărțișor.

Jocul cu lutul îi încurajează pe copii să exploreze și să-și exprime imaginația fără limite fiind mult mai mult decât o activitate artistică. Este un mediu în care copiii pot învăța, explora și să își exprime individualitatea într-un mod autentic și captivant. Ei pot crea forme, obiecte și personaje, construind lumi fantastice sau reprezentând aspecte din viața lor de zi cu zi.

Îi mulțumim d-nei Anamaria Ariciu pentru colaborare și o așteptăm la activitățile următoare. #GrădinițaDinLut #Creativitate #ArtaCuCopiii”, ne spun reprezentanții Grădiniței Primii Pași din Aiud.

Felicitări micilor artiști, educatoarelor implicate și…. artistei Anamaria Ariciu din Alba Iulia, care a desfășurat un atelier de lucru cu lutul și la Museikon, secție a Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, unde a avut și o superbă expoziție personală: „În căutarea unui timp pierdut” (în perioada septembrie – octombrie 2023).

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.