ADR Centru: Vrei să faci parte din rețeaua Regiunii Centru de multiplicatori de informații?

- Social - februarie 25, 2021
Distribuie

Lucrezi intr-o institutie publica, intr-o unitate de invatamant, o organizatie sau asociatie si interactionezi cu mai multe persoane din publicul general? Esti jurnalist? Ai un blog, vlog sau un cont social-media urmarit de multi tineri? Esti influencer si postarile tale seteaza trenduri? Esti din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures sau Sibiu? Avem evenimente, premii si activitati pentru tine, daca doresti sa faci parte din Reteaua Multiplicatorilor de Informatii europene. Intra pe link-ul de mai jos pana in 3 martie 2021 si inscrie-te!

Ce face un multiplicator de informatii?

Primeste informatii pe diverse teme, fonduri, evenimente, activitati europene si le redistribuie sau le prezinta intr-un fel mai accesibil celor care il urmaresc. Pe website, pe Facebook, pe Insta sau pe blog-ul personal. Rolul membrilor retelei consta in primirea noutatilor privind implementarea proiectelor finantate cu resurse europene, in vederea redistribuirii acestor informatii in cadrul organizatiei unde activeaza, dar si catre cetateni, multiplicand astfel impactul informatiilor primite. In acelasi timp, ei vor putea sa ne transmita la randul lor informatii, care vor fi redistribuite in cadrul retelei.

Ce beneficii are multiplicatorul de informatii?

In primul rand afla primul informatiile. Face parte dintr-o retea de la care poate primi sau careia ii poate da informatii relevante. Vom organiza anual un eveniment ii cadrul caruia ii vom premia pe cei care au cele mai bune si mai relevante rezultate. Iar apoi, la fiecare sfarsit de an, multiplicatorul va primi un set de materiale promotionale, pentru eforturile facute. Pentru imbunatatirea constanta a activitatilor retelei, ne propunem sa organizam un „Forum regional”, la care vor putea participa cei mai activi membri si unde, pe parcursul a 2-3 zile, se vor prezenta proiectele pe care institutiile, organizatiile sau firmele le gestioneaza, se va face schimb de bune practici si lectii invatate, vor fi organizate scurte training-uri si vor fi premiate cele mai bune idei sau rezultate de comunicare din Regiune.

Cine gestioneaza Reteaua de la nivelul Regiunii Centru?

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru coordoneaza procesul de planificare si programare a dezvoltarii in Regiunea Centru, iar pentru urmatoarea perioada de programare financiara europeana a fost desemnata Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional (POR) 2021-2027. Complementar, ADR Centru deruleaza un proiect de informare cetateneasca pe teme europene, avand sprijinul direct al Comisiei Europene si al Reprezentantei CE in Romania. In aceasta perioada este in proces de evaluare cererea noastra de continuare a proiectului de informare a cetatenilor, prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, pentru anul 2021 si urmatorii.

Cine poate face parte din retea?

Membrii ce pot fi desemnati sa faca parte din retea reprezinta personalul executiv implicat in coordonarea si derularea proiectelor cu finantare nerambursabila, precum si persoanele implicate in activitati de comunicare, atat din cadrul institutiilor, cat si din randul societatii civile, al mediului educational si mass-media.

Pe aceasta cale, daca doriti, va invitam sa completati pana in 3 martie 2021, acordul de participare la aceasta retea de multiplicatori de informatii, precum si datele de contact ale persoanei/persoanelor desemnate sa faca parte din retea si sunt gata sa redistribuie informatiile (cu nume, prenume, e-mail, telefon), ce va participa si colabora cu reprezentantii ADR Centru si cu ceilalti multiplicatori, la viitoarele actiuni si evenimente care se vor desfasura in vederea realizarii obiectivelor propuse de ADR Centru. Pentru acord si inscriere, accesati link-ul: https://tinyurl.com/563tzc6w.

Mentionam ca inscrierea in aceasta Retea de Multiplicatori de Informatii de la nivelul Regiunii Centru respecta toate prevederile GDPR, in conformitate cu Politica ADR Centru privind utilizarea datelor personale, pe care o regasiti pe pagina www.adrcentru.ro.

(comunicat ADR Centru)

Service camioane
Comments are closed.