Activităţi recreative, distractive, sportive şi mese festive organizate de DGASPC Alba cu ocazia Zilei Internaționale a Zilei Copilului

- Social - mai 28, 2021
dgaspc
Distribuie

Marți, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Zilei Copilului toţi copiii/tinerii ocrotiţi în centrele rezidențiale aflate în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba vor sărbători prin organizarea de activităţi recreative, distractive, sportive şi mese festive.

Beneficiarii celor patru centre de tip rezidențial din zona Blaj (Centrul de plasament Blaj; Centrul de plasament de tip familial Mănărade; Casa de tip familial în comunitate Blaj; Casa de tip familial nr. 4 Blaj), vor participa, în funcție de vârstă și abilități, la întreceri sportive în aer liber: tenis de masă, fotbal, volei, ”Micul artist” – desene pe asfalt, discotecă în aer liber şi, bineînţeles, copiii se vor bucura de masa festivă.

Cei 17 copii/tineri din casele de tip familial nr. 2, nr. 3 și nr. 15 din Abrud ani au fost invitați să sărbătorească Ziua Copilului în curtea unei familii din Abrud, familie care le va oferi o masă festivă, continuată cu muzică și jocuri/concursuri interactive, iar beneficiarii ocrotiți în Casa de tip familial nr. 6 Câmpeni vor porni în drumeție spre Roșia Montană, la Tăul Brazilor, pentru un picnic, sărbătorind și ziua de naștere a unui coleg.

Copiii/tinerii din cele două case de tip familial pentru copii cu dizabilități din Aiud și Sâncrai vor marca ziua de 1 Iunie prin masa festivă și activitățile recreative organizate în aer liber: ”Vânătoarea de comori”,”Mima”, ”Cartoful fierbinte”, iar beneficiarii ocrotiți în Casa de tip familial ”Speranța Copiilor” Cugir vor pleca în drumeție spre Cetatea Drăgana, urmând ca la întoarcere să îi aștepte picnicul pregătit în curtea casei.

Service camioane
Comments are closed.