Din Judet

ACȚIUNILE DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR DE PROTECȚIE SANITARĂ CONTINUĂ ÎN JUDEȚUL ALBA

1 Mins read

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 245 de persoane aflate în carantină, 66 aflate în izolare și au fost organizate 11 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 377 de persoane. Alte 31 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 32 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 46 de terase, restaurante, fastfood-uri și 67 de mijloace de transport, din care 27 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 9 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Amintim faptul că purtarea măștii de protecție este, în continuare, obligatorie în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spațiile comerciale, precum și în spațiile publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transport în comun.

Stimați cetățeni, având în vedere că virusul este în continuare prezent, vă recomandăm să nu vă expuneți la riscul de a vă infecta.

Acțiunile de control vor continua.

COMENTEZI?