Acțiune ecologică solitară pe malul Ampoiului la Șard

- Stirile Zilei - ianuarie 3, 2023
Distribuie

Unii zic, azuză, dar și intervin, se implică. Este vorba și de Rareș Buglea, fostul consilier local din Alba Iulia care, într-un gest de civism destul de rar în ziua de astzi, a strâns cu fiul său 20 de saci de deșeuri aruncate pe malul Ampoiului, la Ighiu, comuna Șard.

„Am simțit să fac asta…

După ce postarea mea de ieri (2 ianuarie 2023) a fost preluată de presa, am crezut de cuviință că este cazul să acționez pt a nu fi acuzat că am căutat să incriminez o administrație sau alta și că sunt bun doar să arăt cu degetul…

Alături de fiul meu am curățat, parțial, zona afectată din localitatea Șard. Am umplut peste 20 de saci cu peturi, însă nu au fost suficienți. Totusi, după o acțiune de două ore lunca aceea arăta altfel, însă trebuie continuat ! Sacii i-am lăsat pt a fi ridicați de administrație, (era incorect și ilegal să îi aduc în Alba Iulia), altfel a fost totul în zadar.

Nu am rezolvat nimic, ci doar am schimbat temporar aspectul. La următoarea creștere de nivel a Ampoiului zona aceea și alte zone vor fi din nou invadate de peturi! Atâta timp cât cele patru uat-uri pe care Ampoiul le BINECUVÂNTEAZĂ prin trecerea sa nu își rezolvă problema de gestionare a deșeurilor și de civilizare a unor cetățeni, totul e doar temporar și urmărit de „blestemul lui Manole”.

Ampoiul nu trebuie să fie groapa de gunoi a puturoșilor iresponsabili!!!”, a scris Rareș Buglea pe contul său de facebook.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.