Accident rutier tragic în Petrești

- Actualitate - iunie 3, 2024
Distribuie

Petrești, 3 iunie 2024 – Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață în localitatea Petrești, implicând două autoturisme. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, în urma coliziunii, o persoană a rămas încarcerată, iar o altă persoană a decedat.

La ora 09:02, forțele de intervenție au ajuns la locul accidentului și au confirmat implicarea a două autoturisme. La ora 09.00 o persoană este încă încarcerată în unul dintre vehicule, iar echipajele de descarcerare lucrează intens pentru extragerea acesteia. În același timp, o altă persoană, care a ieșit din autoturism, a fost declarată decedată din cauza leziunilor suferite.

Pentru a sprijini eforturile de salvare, a fost solicitat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș, care se îndreaptă spre locul accidentului pentru a prelua persoana încarcerată imediat ce va fi eliberată din vehicul.

Ora 09.27 S-a reușit extragerea din mașină a persoanei incarcerate.
Aceasta a fost preluata de către echipajele medicale pentru evaluare, în stare conștientă cu politraumatisme.

ISU Alba continuă să monitorizeze situația și să ofere sprijin de specialitate la fața locului. Detalii suplimentare vor fi furnizate pe măsură ce operațiunile de salvare progresează.

Service camioane
Comments are closed.