Abrud: Deputatul Alin Ignat își începe activitatea la cabinetul din Țara Moților

- Administratie - ianuarie 22, 2023
Distribuie

Încep activitatea la cabinetul parlamentar deschis în Țara Moților, la Abrud – 9 februarie, prima zi de audiențe.

Fără inaugurări festive și invitați, ci direct la treabă. Așa înțeleg că e firesc, într-o perioadă în care soluțiile sunt o urgență, iar problemele moților au nevoie de implicare, de acțiune și de rezultate imediate. Am început să livrăm, prin legea 351/2022 privind acordarea condițiilor speciale de muncă personalului tehnic din cadrul unităților de producție ale minelor de minereuri, lege prin care peste 2.000 de oameni vor avea pensii mai mari.

E doar primul pas. De aici pornim. Când rezultatele vor fi mai multe decât problemele, va fi timp și de sărbătorit.

Concret, joi, 9 februarie, începând cu ora 11:00, vă aștept în prima zi de audiențe de la cabinetul parlamentar de la Abrud, str. Detunata, nr. 1. În continuare, voi fi prezent la cabinet în prima și a treia zi de joi a fiecărei luni, între orele 11:00-14:00.

Pentru a fi eficienți, vă rog să vă programați la numărul de telefon 0747 082 194, la adresa de mail alinignat@gmail.com sau printr-un mesaj privat aici, pe pagină.

Avem treabă de făcut.

Alin Ignat, deputat PNL de Alba

  • Născut la 10 aprilie 1987, Alin Ignat a devenit deputat de Alba la 22 martie 2022, după decesul fostului parlamentar Cornel Olar
Service camioane
Comments are closed.