8 martie: Sărbătoarea Primăverii la Aiud

- Din Judet - februarie 25, 2023
Distribuie

În ziua de 8 martie 2023, de la ora 17.00, la Restaurantul Luk din Aiud va avea loc evenimentul „Sărbătoarea primăverii”, dedicat doamnelor și domnișoarelor din municipiu, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul va fi un prilej de bucurie și distracție pentru femeile din comunitatea noastră.

„Momentul principal al serii va fi un concert extraordinar susținut de către îndrăgita cântăreață Mirabela Dauer, care va încânta publicul cu cele mai frumoase melodii din repertoriul său.

Pentru a participa la eveniment este necesar să obțineți un voucher gratuit de acces, care poate fi ridicat personal începând cu data de 27 februarie 2023, de la Biroul de Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei Aiud. Numărul de locuri este limitat, așadar vă încurajăm să vă asigurați voucherul cu cât mai mult timp înainte de eveniment.

Această sărbătoare a primăverii este o ocazie de a celebra frumusețea, puterea și importanța femeilor în societatea noastră. Vă așteptăm cu drag să luați parte la acest eveniment special și să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Femeii”, anunță Primăria Municipiului Aiud.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.