300 de sancţiuni contravenţionale şi 11 permise de conducere reținute în cadrul unei acţiuni de creştere a gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice

- Din Judet - august 16, 2022
alba
Distribuie

În perioada 12 -15 august 2022, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune tip BLITZ ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, fiind vizat atât mediul urban câr și mediul rural.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În această perioadă au fost aplicate 346 de sancţiuni contravenţionale, din care 250 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 3 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 11 permise de conducere, retrase 11 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracţiuni la regimul rutier.

Service camioane
Comments are closed.