24 aprilie: Atelierul de parenting de la Biblioteca Județeană Alba

- Actualitate - aprilie 22, 2024
Distribuie

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează, miercuri 24 aprilie 2024, de la ora 17.00, atelierul de parenting „BebeBiblioteca”, care are ca temă „Anxietatea și fricile la copii”.

„Pe măsură ce cresc, copiii experimentează diferite temeri care pot avea efecte negative asupra vieții școlare și a stării de bine. Simptomele de anxietate nu sunt întotdeauna evidente, mai ales în ceea ce îi privește pe copii, de aceea este important să le recunoaștem și să învățăm să fim alături de ei când se confruntă cu simptome fizice, îngrijorări sau neliniști”, spune psihoterapeuta Adina Drimbe care coordonează încă de la prima ediție acest proiect.

În cadrul atelierului vor fi dezbătute teme ca: anxietatea în viața de zi cu zi, cum să-ți ajuți copilul să-și depășească fricile, cum să previi anxietatea și care sunt cauzele ei. În încheiere vor fi prezentate de către responsabila de proiect, bibliografa Ana-Maria Pienar, cărți tematice ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Atelierul BebeBiblioteca va avea loc și la Târgul de cArte Alba Transilvana ce se desfășura pe Esplanada Muzeului Național al Unirii în perioada 10-12 mai 2024. (comunicat)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.