20 de ani de Trascău Corp Zlatna

- Social - februarie 15, 2021
Distribuie

Asociația de Turism și Ecologie Trascău Corp Zlatna a împlinit 20 de ani de activitate.

”Nu îmi imaginez viața mea fără această idee care a devenit fapt. Acest vis, de mult ori acest mod de viață. Nu e copilul meu. Adică, dacă putem spune că acest club e un copil, el a avut mai mulți tați, naturali și adoptivi. Si mămici, frați și verișoare.

În 2001, dacă nu aveai ceva cu ce să-ți ocupi timpul, un scop pentru care să-ți canalizezi energia, erai pur și simplu pierdut în orașul Zlatna, un oraș poluat, trist și tăcut. Însă plin de istorie, de arii naturale protejate, de zone montane de excepție. Și cum ar fi putut să ne intereseze altceva decât protecția mediului și turismul montan?

A fost și încă este o călătorie. Am fost norocos și ghinionist în același timp fiind președintele asociației în toți acești ani. Am acumulat bucurii de nedescris, dar si frustrări, neîmpliniri și lacrimi de tristețe. Consider și acum că familia mea e familia Trascău Corp. O familie despărțită de vremurile grele în care trăim, de lipsa mijloacelor de trai, dar totuși o familie. Uitându-mă inapoi, nu știu dacă s-ar fi putut mai mult sau dacă ar fi trebuit ceva schimbat. Țin să mulâumesc tuturor care au contribuit, într-un fel sau altul, ca acest vis să continue. Mă închin vouă, „oameni de munți”, pentru că, datorită vouă, am rămas om”, a transmis președintele asociației, Adrian Puiuleț.

Service camioane
Comments are closed.