12 martie: Ziua Gărzii de Mediu

- Administratie - martie 12, 2024
Distribuie

Mesajul domnului comisar general Andrei Corlan, cu ocazia Zilei Gărzii Naționale de Mediu:

Ziua Gărzii Naționale de Mediu, pe care o sărbătorim astăzi, reprezintă un prilej pentru noi, cei care susținem activitatea instituției, de a promova și de a face cunoscută importanța muncii noastre și valoarea ei pentru beneficiul public și sănătatea mediului înconjurător.

Anul acesta, Garda Națională de Mediu împlinește 21 de ani de activitate, moment care marchează un alt nivel de experiență și nou prag de maturitate în evoluția acestui corp de control.

21 de ani de activitate reprezintă o dovadă de continuitate și de implicare în menținerea unui angajament față de mediul înconjurător și față de cetățeni pe care Garda Națională de Mediu și l-a asumat, cu toată responsabilitatea, în direcția unei schimbări de atitudine a operatorilor economici și a populației în ceea ce privește protejarea factorilor de mediu și păstrarea sănătății mediului.

Eforturile depuse, în toți acești ani, în direcția îmbunătățirii actului de control au făcut ca activitatea comisarilor de mediu să capete plusvaloare prin experiență, expertiză și creșterea nivelului de pregătire profesională.

Datorită acestor eforturi, Garda Națională de Mediu a căpătat o certă recunoaștere publică, în ultimii ani, fiind una dintre instituțiile de control la care cetățenii apelează tot mai mult atunci când sesizează probleme de mediu, fapt care arată că activitatea noastră generează încredere în rândurile publicului larg.

În acest sens, transmit mesajul meu de mulțumire tuturor celor care ne-au acordat sprijinul și încrederea pe parcursul acestor ani (parteneri, colaboratori și cetățeni iubitori de natură), alături de un călduros „La mulți ani!” adresat tuturor angajaților Gărzii Naționale de Mediu !

Garda Națională de Mediu

Sursa foto: Garda de Mediu Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.