𝐆𝐚𝐥𝐚 𝐀𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐫ă 𝐓𝐨𝐛𝐢𝐦𝐚𝐫 𝟐𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢

- Din Judet - octombrie 17, 2023
Distribuie

Domeniile Mar’tinutzi a găzduit, marți, 10 octombrie, Gala aniversară ”𝐓𝐨𝐛𝐢𝐦𝐚𝐫 𝟐𝟓 𝐚𝐧𝐢”, eveniment la care au participat Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel; Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian; Rectorul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, Prof. univ. dr. Breaz Valer Daniel; Directorul General Signify, Răzvan Copoiu; Managerul General Gewiss România, Dan Roșu; Managerul General Eaton Electric România, Gabriel Tache, Country Managerul Noark Electric România, Eugen Toma.

Sute de persoane, colegi, clienți și reprezentanți ai furnizorilor de renume: Philips, Gewiss, Eaton, Noark au fost alături de noi pentru a celebra cei 𝟐𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 de existență.

𝟭𝟬.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟯 nu a fost doar o zi oarecare, am marcat un sfert de secol de existență, pasiune și devotament în domeniul iluminatului și al materialelor electrice. Un sfert de secol sub numele care ne-a definit și ne-a adus împreună: 𝗧𝗼𝗯𝗶𝗺𝗮𝗿.

În toti acești 𝟐𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢, am luminat vieți și am adus inovație în casele oamenilor. Am transformat rutina zilnică în experiențe mărețe și am oferit nu doar produse, ci soluții.

𝟭𝟬.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟯 este o zi pentru care vrem să vă mulțumim. Mulțumim clienților noștri, furnizorilor, partenerilor, colaboratorilor și colegilor care au contribuit la istoria Tobimar.

Cu respect și recunoștință,

Au scris pe facebook Echipa #Tobimar

Service camioane
Comments are closed.