WhatsApp amână cu trei luni implementarea noilor politici de intimitate

- Externe - ianuarie 16, 2021
Distribuie

WhatsApp a anunțat că amână până la 15 mai implementarea forţată a noilor reguli privind colectarea datelor personale ale utilizatorilor și transferul acestora către compania – mamă Facebook, potrivit unei postări pe blogul companiei.

Anunțul WhatsApp vine la capătul a două săptămâni în care rețeaua de mesagerie a pierdut zeci de milioane de clienți la nivel global, nemulțumiți atât de noua politică privitoare la datele personale, cât și de tonul ultimativ al comunicării WhatsApp.

WhatsApp susține în postarea pe blog că mesajele schimbate între utilizatori rămân în continuare private, fiind colectate și transmise către Facebook doar informații precum numărul de telefon sau locația, utilizate pentru personalizarea reclamei furnizate de Facebook. De altfel, WhatsApp comunică Facebook o parte din datele utilizatorilor încă din 2014, dar ceea ce i-a speriat pe utilizatori a fost anunțul ultimativ de la începutul acestui an, în care WhatApp amenința cu închiderea conturilor pentru clienții care nu acceptă condițiile de utilizare.

sursa: g4media.ro

Service camioane
Comments are closed.