Victor Negrescu: România nu este încă în Uniunea Europeană, conform manualelor de istorie după care învață copiii noștri

- Politice - ianuarie 26, 2021
Distribuie

România nu este încă în Uniunea Europeană, conform manualelor de istorie după care învață copiii noștri, atrage atenția europarlamentarul Victor Negrescu.

”Am primit recent o imagine de la un elev de clasa a XI-a, profil real, cu extrasele din manual din care aflăm că România urmează să adere la UE precum și alte informații neactualizate despre UE”, a explicat Victor Negrescu.

”Am transmis Ministerului Educației solicitarea mea ca informațiile din manualele școlare privind apartenența României la Uniunea Europeană să fie revizuite de îndată, astfel încât elevii să fie informați corect despre statutul nostru european.

Nu există nicio scuză privind faptul că sunt utilizate în continuare astfel de manuale neactualizate deși ele sunt anual aprobate, teoretic verificate și ulterior comunicate. Mai mult, manualul menționat astăzi a fost republicat mult după data aderării. Era simplu ca ele să fie revizuite sau măcar acompaniate de alte materiale suport relevante”, a precizat europarlamentarul Victor Negrescu.

Service camioane
Comments are closed.