„Vara în culori” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

- Pe Surse - iulie 29, 2021
alba
Distribuie

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vor relua, începând cu această lună, seria de activități în aer liber dedicate în special copiilor și reunite sub denumirea generică 3.7 Ateliere educative. Atelierele educative au scopul de a familiariza copiii cu serviciile oferite de bibliotecă și cu colecțiile de carte ale bibliotecii, prin intermediul unor activități culturale și recreative.

Desfășurată sub genericul „Vara în culori”, prima activitate din această serie se va desfășura în curtea bibliotecii, vineri, 30 iulie 2021, începând cu ora 10:00. Activitatea va debuta cu un cuvânt de salut din partea organizatorilor și cu prezentarea echipei de proiect, după care cei prezenți vor fi invitați la un tur ghidat al bibliotecii, tur ce se va încheia la Șecția de împrumut carte pentru copiii. După scurta vizită în bibliotecă, în curtea bibliotecii, toți cei prezenți pot lua parte la atelierele de desen și pictură pe pietre și hârtie și la lectura publică pentru copii. Activitatea se va încheia cu jocuri interactive și prezentări de cărți destinate copiilor, cărți ce pot fi împrumutate la domiciliu pe baza permisului de cititor.

Activitatea „Vara în culori” face parte din Proiectul de management pentru perioada 2021-2024 și este parte integrantă a Programului 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.7 Ateliere educative, proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă ce are ca obiectiv principal atragerea de noi categorii de beneficiari ai serviciilor de bibliotecă, prin activități specifice vârstei lor.

Service camioane
Comments are closed.