USR și PNL au ajuns deja la cuțite în județul Alba! PSD poate merge la culcare…

- Politice - februarie 1, 2021
Distribuie

După ce s-au certat în spatele ușilor închise în timpul negocierilor pentru ciolanul guvernării la nivel național (ministere, miniștri și primii secretari de stat), etapa a doua a negocierilor dintre PNL și USR-PLUS aduce deja primele altercații.

Roman sare la… pălăria ministrului sănătății!

Recent, deputatul Florin Roman și unul dintre cei mai vocali dar și bine cotați lideri PNL i-a înfipt un prim cuțit în spatele noului “vechi” ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Într-o postare extrem de acidă și plină de subînțelesuri, probabil cu foarte multe trimiteri la perioada negocierilor (Florin Roman a făcut parte din echipele de negociere, dar ulterior i-a scos ochii președintelui PNL, Ludovic Orban că nu a fost capabil să mențină ministere importante în sfera de influența liberală).

Deputatul liberal a scris următorul mesaj pe contul său de socializare: „Pai, ati spus nu demult, ca Ministerul Sanatatii nu e sat fara caini…asa repede ati capitulat sau e doar o recunoaștere a faptului ca nu faceți fata pălăriei prea mari pe care o purtati?”, la adresa ministrului USR – Vlad Voiculescu.

Todosiu atacă “pușculița” de partid: SC APA CTTA ALBA

Replica USR-ului a venit astăzi, din partea omologului său din tabăra lui Barna. Deputatul USR Alba și, totodată, președintele USR Alba – Beniamin Todosiu a publicat pe contul său de facebook o investigație RECORDER cu privire la numirile politice făcute de PNL la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad. Aici a fost numit director Petru Avram, vicepreședinte PNL Iași. Acesta se recomandă subordonaților ca „un animal politic care va ajunge cel puțin ministru”…

La nici 3 ore distanță, același lider USR Alba a dat share unei alte postări care incriminează activitatea SC Apa CTTA Alba, condusă de un alt lider important al PNL Alba – fostul prefect Ștefan Bardan.

Cine răspunde de majorările la apă și canal?

Cu toate că locuitorii din județul Alba plătesc unul dintre cele mai ridicate prețuri pentru apa potabilă și canal, din 1 ianuarie 2021 SC Apă CTTA Alba a majorat din nou tarifele cu 20 bani/mc pentru apă, respectiv 19 bani/mc pentru canal.

Este de-a dreptul halucinantă inițiativa și total lipsită de cea mai elementară notă de rațiune, ca să nu mai vorbim de bun simț, ca o societate comercială, în speță SC Apă CTTA Alba, care in 2019 a înregistrat un profit de peste 14 milioane de lei, să-și subjuge și mai tare partenerii, majorându-le prețul la servicii.

După această aroganță și lipsă de respect față de omul de rând, sunt tare curioș dacă-i va crăpa cuiva obrazul de rușine!”

De altfel, deputații Florin Roman și Beniamin Todosiu au deja un trecut împreună. În urma unor declarații ale celui din urmă, deputatul Florin Roman l-a dat în judecată pe liderul USR Alba. Procesul s-ar fi terminat însă prin retragerea plângerii liberalului, dacă sursele noastre au fost exacte. 

PSD poate merge la culcare…

 Deși se presupune că PSD Alba ar trebui să fie un partid de opoziție la nivel național, dar mai ales la nivel județean, treaba este făcută mult mai bine de chiar partidele aflate la putere. De altfel, în ritmul impus de liderii PNL și USR, dar și la săgețile scoase deja din tolbă de reprezentanții puterii, PSD Alba poate să doarmă liniștit.

Oricum, a dovedit în ultimii ani că se pricepe de minune la acest capitol…  

Service camioane
Comments are closed.