Un grup infracțional organizat, specializat în contrabandă cu țigarete și spălare de bani a fost destructurat!

- Pe Surse - iulie 13, 2021
alba
Distribuie

În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Combatere a Criminalității Organizate și Direcția de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 157 de percheziții, în municipiul Arad și în alte 8 județe, la un grup infracțional organizat, specializat în contrabandă cu țigarete și spălare de bani.

Documentarea activității infracționale a fost realizată în colaborare cu autoritățile judiciare din Marea Britanie (HMRC), din Ungaria (NTCA), Franța și Germania, precum și cu sprijinul Direcției Generale a Vămilor – Direcția Supraveghere și Control Vamal și al Direcției Regionale a Vămilor Timișoara.

De asemenea, la percheziții au fost angrenate efective ale Inspectoratului General de Aviație al MAI, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate București, Ploiești, Pitești, Craiova, Brașov, Alba Iulia, Oradea, Cluj-Napoca și ai serviciilor de combatere a criminalității organizate Gorj și Caraș-Severin.

Service camioane
Comments are closed.