Turul Ciclist al Sibiului 2021 va trece și prin județul Alba

- Sport - martie 2, 2021
Distribuie

Turul Ciclist al Sibiului 2021 va trece și prin județul Alba. Duminică, 4 iulie, va avea loc prima etapă, pe un traseu de 208 kilometri, rundă care ajunge și pe teritoriul județului Alba, la Sebeș, și se termină în cățărare în stațiunea Păltiniș (Sibiu – Sebeş – Jina – Răşinari – Păltiniş). Marți, 6 iulie, Turul Ciclist al Sibiului face o nouă incursiune în județul Alba cu etapa a treia – ultima – care se va desfășura pe un traseu de 226 de kilometri (Sibiu – Mediaș – Blaj – Sibiu).

Turul Ciclist al Sibiului este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project, sub egida Federației Române de Ciclism și a Uniunii Cicliste Internaționale.

”Încă de la prima ediție, care a avut loc în iulie 2011, Turul Ciclist al Sibiului s-a impus drept cea mai titrată competiție ciclistă organizată în România și una dintre cele mai importante din sud-estul Europei, găzduind echipe naționale, Continentale, Pro-Continentale și, în premieră pentru țara noastră, de World Tour”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. 

foto: facebook Turul Ciclist Al Sibiului

Service camioane
Comments are closed.