Trei cetățeni din Blaj reținuți de polițiști

- Din Judet - iulie 1, 2022
Distribuie

Șase persoane din Blaj sunt cercetare pentru lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ar fi provocat un scandal și s-ar fi agresat, reciproc, pe stradă. Trei dintre acestea au fost reținute.

La data de 30 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 71 de ani, față de unul de 41 de ani și față de un minor de 16 ani, din Blaj, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pentru aceleași infracțiuni sunt cercetate, în stare de libertate, alte 3 persoane (un tânăr de 19 ani, un bărbat de 71 de ani și o femeie de 48 de ani), tot din Blaj.

În sarcina celor 6 s-a reținut faptul că, în seara zilei de 29 iunie 2022, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, s-ar fi agrest, reciproc, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Blaj, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 1 iulie, cele 3 persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.