Traseele autobuzelor, extinse pe noi străzi din Oarda de Sus după demersurile consilierilor PSD Alba Iulia

- Politice - mai 28, 2021
psd
Distribuie

COMUNICAT DE PRESĂ

Autobuzele vor ajunge și pe străzile Haiducilor, Cedrului și Păpădiei, din Oarda de Sus, ca urmare a demersurilor consilierilor locali ai PSD Alba Iulia și depunerii unui referat cu privire la actualizarea programului de transport public local de persoane de către consilierul Alin Stanciu.

Demersurile consilierilor PSD Alba Iulia au fost făcute pentru a veni în sprijinul locuitorilor de pe străzile menționate care erau nevoiți să traverseze o punte improvizată peste valea Orzii pentru a ajunge la autobuz.

Astfel, în ședința de joi a Consiliului Local Alba Iulia, a fost aprobat un proiect de hotărâre ce vizează introducerea unor mijloace de transport pe linia 113, care să circule pe traseul centru Alba Iulia – strada Haiducilor și retur la orele 7:00, 12:30 și 21:15. În acest fel, vor fi deservite și celelalte două străzi – Cedrului și Păpădiei.

La mijlocul lunii mai, consilierii locali ai PSD Alba Iulia s-au întâlnit cu localnicii din zona respectivă și le-au promis că vor depune toate demersurile necesare pentru ca mijloacele de transport în comun să ajungă, din nou, pe strada lor. Promisiunea a fost respectată.

Tot în ședința de joi a Consiliului Local Alba Iulia, consilierii social-democrați au depus un amendament, la un proiect de hotărâre, pentru majorarea finanțării alocate Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, de la 100.000 de lei, la 200.000 de lei, conform solicitării, motivată temeinic, de către reprezentanții entității sportive. Majoritatea sportivilor de la CS Unirea sunt din Alba Iulia, iar clubul înregistrează rezultate foarte bune pe plan național și internațional. Amendamentul a fost respins de ceilalți consilieri PNL și USR-PLUS.

Consilierii PSD Alba Iulia – Bogdan Medrea,

Alin Stanciu,

Narcisa Bărbuleț și

Dana Nanu – sprijină inițiativele sportive, tinerii și performanța!

Biroul de presă al PSD Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.