Tânăr prins în flagrant, imediat după ce ar fi tâlhărit angajatul unei săli de jocuri

- Din Judet - martie 11, 2022
alba
Distribuie

La data de 10 martie 2022, în jurul orei 18,00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, la o sală de jocuri de noroc din Sebeș, angajatul sălii a fost amenințat de către o persoană care purta o mască de protecție sanitară și a fost determinat să-i predea suma de 1.600 de lei.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, iar echipajelor din teren le-au fost transmise semnalmentele persoanei căutate.

La scurt timp, o patrulă de siguranță publică, formată din polițist și jandarm a identificat, pe o stradă din municipiu, un tânăr de 21 de ani, din Lupeni, județul Hunedoara, ale cărui semnalmente corespundeau celor descrise de victimă.

Asupra acestuia a fost găsită întreaga sumă de bani precum și un pistol airsoft, cu care l-ar fi amenințat pe angajatul sălii de jocuri.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de azi, 11 martie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Service camioane
Comments are closed.