Tânăr din Lopadea Nouă cercetat penal pentru cumul de infracțiuni rutiere

- Din Judet - aprilie 2, 2021
alba
Distribuie

La data 1 aprilie 2021, polițiștii rutieri din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un tânăr de 27 de ani, din localitatea Lopadea Nouă, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 01 aprilie 2021, în jurul orei 20.00, pe raza localității Lopadea Nouă, în timp ce a condus o motocicletă, ar fi ieșit în afara părții carosabile și s-ar fi răsturnat, după care ar fi părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea poliției, cu toate că, un tânăr de 18 ani, din comuna Lopadea Nouă, pasager pe motocicletă, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorul motocicletei a fost depistat și testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul de 27 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cursul zilei de 2 aprilie, acesta va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.