Tânăr din Cugir reținut de polițiști pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință

- Din Judet - iunie 18, 2021
alba
Distribuie

La data 17 iunie 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un tânăr de 23 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

În cursul zilei de azi, 18 iunie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

La data de 17 iunie 2021, în jurul orei 02.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe DJ 107 B, raza localității Sântimbru, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr, de 23 ani, din Cugir.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul l-ar fi sustras din curtea unei societăți comerciale, din Alba Iulia, la care este angajat, pentru a se deplasa până în localitatea Galtiu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Service camioane
Comments are closed.