Start pentru proiectul cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2022” !

- Din Judet - martie 22, 2022
Distribuie

Joi, 24.03.2022, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Grupul Skepsis vă invită la Comedia Neagră – un spectacol cu caracter umanitar!

Grupul Skepsis vă prezintă Joi, 24.03.2022, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia spectacolul Comedia Neagră, după Peter Shaffer – un spectacol în care intriga se țese treptat între lumină și întuneric, unde șansa poate să surâdă dar și să lovească  în mod neașteptat personajele, care deși se așteaptă la ce e mai bun, vor trebui să fie pregătite pentru orice. Comedia Neagră este un spectacol care ne vorbește despre dragoste, despre lupta pentru afrmare, despre șansă și neșansă, despre minciună și sinceritate.

 Și fiindcă teatrul este o artă care subliniază importanța coeziunii sociale și a empatiei, întâlnirea din seara de Joi va avea un caracter umanitar. 

Grupul Skepsis, împreună cu Fundația ”Inter-Art” Aiud, susține eforturile de ajutorare a refugiaților din Ucraina – intrarea este liberă și toate donațiile strânse la acest spectacol vor fi direcționate spre ajutorarea unor familii de refugiați care ajung în Alba Iulia, cazuri concrete care ne vor fi semnalate de către Municipalitate sau grupul Uniți pentru Ucraina- Alba Iulia.

 Primele 25 de donații de 50, 75 sau 120 lei  vor fi recompensate cu gravuri originale tipărite manual, tiraj limitat, semnate de Ștefan Balog (artist plastic).

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2022 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia; 

Service camioane
Comments are closed.