Și elevii militari albaiulieni au revenit la cursuri… online

- Evenimente - ianuarie 11, 2021
Distribuie

Și elevii militari albaiulieni au început, luni, cursurile după vacanța de iarnă. Procesul educațional se va desfășura în următoarele săptămâni în format online, cu ajutorul dispozitivelor inteligente și al platformelor educaționale online. În această perioadă se va pune accent pe evaluarea elevilor, aprofundarea cunoştinţelor dobândite până acum și urmărirea progresului şcolar realizat de elevi.

De asemenea, elevii claselor a XII-a, aflați în fața examenului de Bacalaureat, continuă activitățile de pregătire suplimentară.

Din fața ecranului calculatorului, elevul plutonier major Andrei Cojocaru, din clasa a XII-a, își dorește să revină cât mai curând în sala de clasă pentru a se putea pregăti cât mai bine pentru examenele care îl așteaptă. „Oricât de mult se poate bucura un elev de vacanță, suntem nerăbdători să ne întoarcem la școală. Cred că pentru toți această perioadă online a fost dificilă deoarece am fost separați unii de ceilalți, însă așteptăm cu nerăbdare momentul în care ne vom reîntoarce în colegiu și ne vom revedea colegii și profesorii.

Noi, elevii din clasele a XII-a, suntem conștienți că ne așteaptă o perioadă grea, plină de provocări, în care trebuie să demonstrăm ce am învățat în anii de liceu și ne vom da silința pentru a ne pregăti cât mai bine pentru examenele care ne așteaptă”, a spus elevul plutonier major Andrei Cojocaru

Service camioane
Comments are closed.