S-a reunit și Soda Ocna Mureș

- Sport - ianuarie 22, 2021
Distribuie

Echipa de fotbal de liga a treia Soda Ocna Mureș s-a reunit, joi seară, pe Stadionul Dragostei.

21 de jucători au răspuns prezent la prima acțiune din acest an, printre care și noile transferuri ale echipei – Răzvan Frențiu, Claudiu Haiduc, Alecu Cioară (toți Industria Galda de Jos) și George Goronea (CSO Cugir).

Totodată, sub comanda ”principalului” Gabriel Cotoară, timp de minimum două săptămâni, se vor pregăti și alți jucători, care ar putea sa devină „alb-albaștri”.

În perioada următoare va avea loc reacomodarea la efort și pregătire fizică, după care se va lucra pe aspecte tehnico-tactice.

„Am avut o primă parte de sezon pe care doresc cât mai repede să o uităm cu toții. Fiecare meci pe care îl vom avea reprezintă o finală! Vrem sa ne pregătim cât mai bine și să dăm maximum in retur pentru a ne salva de la retrogradare. Am reușit să îmbunătățim lotul, au venit jucători buni, cu experiență la nivel de liga a 3-a, au și plecat alții, cărora le mulțumim pentru efortul și sacrificiile depuse, și ne mai dorim câteva transferuri pentru a putea definitiva echipa pe care ne vom baza în retur!”, a declarat Gabriel Cotoară.

Service camioane
Comments are closed.