România suspendă zborurile dinspre și înspre Marea Britanie

- Nationale - decembrie 20, 2020
mures
Distribuie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea zborurilor spre și dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din și către România, pentru toate aeroporturile din România, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21 decembrie, ora 19.00.

De asemenea, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a introdus Regatul Unit al Marii Britanii pe lista țărilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

Astfel, introducerea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în lista țărilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea intră în vigoare cu data de 21 decembrie, ora 00.00.

Premierul britanic Boris Johnson a declarat, sâmbătă, că noua tulpină a coronavirusului este cu până la 70 la sută mai transmisibilă şi a renunţat la planurile de relaxare a măsurilor pe cinci zile, relaxarea limitându-se la o zi pentru zonele care nu sunt de cel mai înalt risc. În sud-estul Angliei, inclusiv la Londra, nu va exista o relaxare, ci dimpotrivă, măsurile au fost înăsprite.Mai multe state europene, printre care Italia, Olanda, Belgia, au interzis zborurile din Marea Britanie.

Service camioane
Comments are closed.