Reduceri de personal la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului

- Pe Surse - iulie 14, 2021
min
Distribuie

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului are în vedere reducerea numărului maxim de posturi aprobat de la 839 (exclusiv demnitarii şi cabinetele acestora), din care 123 reţeaua economică externă la 584 (exclusiv demnitarii şi cabinetele acestora), din care 83 reţeaua economică externă.

Reducerea numărului de funcţii publice de conducere de la 97 la 59,  se va face cu încadrarea în maximum 12% din numărul total de posturi conform Codului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea în cadrul ministerului se desfiinţează reprezentanţele teritoriale asa cum sunt prevăzute Hotărârea de Guvern nr. 315/2021 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Organizarea noii structuri si infiinţarea unui nou nivel ierarhic va fi acoperită integral printr-un ansamblu de modificări organizatorice la nivelul instituţiei, astfel încât impactul financiar rezultat asupra cheltuielilor de personal să se încadreze în limitele bugetare aprobate de ordonatorul principal de credite.

Service camioane
Comments are closed.