Raportare actualizată a situației campaniei de vaccinare anti COVID-19 la nivelul județului Alba!

- Din Judet - ianuarie 18, 2021
alba
Distribuie

Da la demararea etapei a doua de vaccinare din România, 3605 persoane din județul Alba s-au programat prin intermediul platformei pentru a se vaccina anti-COVID în perioada 18-25 ianuarie inclusiv.

Cele mai multe persoane s-au înscris la centrul amenajat la Alba Iulia, în Sala de sport a Universității “1 Decembrie 1918” – 1796 de persoane. Aici locurile sunt ocupate 100% până în 23 ianuarie inclusiv. Capacitatea de vaccinare a acestui centru este de 240 de persoane pe zi.
Și la Sebeș, Cugir, Blaj și Aiud, unde capacitatea de vaccinare este de 60 de persoane pe zi, locurile sunt ocupate aproape în totalitate pentru săptamâna viitoare.

Până în prezent, județul Alba a solicitat și receptionat 3646 de doze de vaccin anti-COVID marca Pfizer. Au fost imunizate până acum 3041 de persoane din județ.

Faza a doua a campaniei de vaccinare a debutat vineri în județul Alba, cu imunizarea persoanelor găzduite în cămine pentru vârstnici și centre sociale. Vineri și sâmbătă echipele mobile au vaccinat 364 de persoane din centre rezidențiale din Alba (185 în Alba Iulia, 143 la Aiud și 36 la Câmpeni). Acțiunea a continuat și duminică cu zona Sebeș. Pâna la acest moment nu au fost raportate doze irosite sau reacții adverse.

Service camioane
Comments are closed.