Radio Hit Fm Alba va avea două stații noi: HIT Fm Harghita și Hit Fm Brașov!

- Anunturi Publice - iunie 30, 2022
Distribuie

În zilele de 27, 28 și 29 iunie, la sediul Consiliului Național al Audiovizualului din București a avut loc prezentarea proiectelor prin care mai multe instituții media din țară au încercat să își adjudece câteva zeci de frecvențe radio rămase neocupate în mai multe orașe din țară.

În prealabil, fiecare participant la concurs a transmis către CNA câte un proiect de investiții și dezvoltare a viitoarelor studiouri radio care vor funcționa în respectivele orașe.

Joi, 30 iunie, a avut loc votul membrilor CNA, iar în urma acestuia, radio HIT Fm Alba Regional, 88, 6 FM a primit din partea Consiliului Național al Audiovizualului două frecvențe radio.

Aceste frecvențe sunt în localitatea Toplița pentru HIT Fm Harghita și în localitatea Zărnești pentru HIT FM Brașov.

În cel mai scurt timp posibil radio HIT Fm va instala noile stații din Toplița și Zărnești care le vor oferi locuitorilor din județele Harghita și Brașov programe de calitate, marca HIT Fm pentru mulți ani de acum înainte.

Felicitări echipei radio HIT Fm Alba care a reușit această performanță și le dorim mult succes în noile locații din Toplița și Zărnești!

Service camioane
Comments are closed.