PSD Alba începe să se clatine…chiar și pe fundul prăpastiei! Nemulțumirile au explodat

- Politice - ianuarie 7, 2021
Distribuie

În urma celui mai prost rezultat la alegerile locale din istoria partidului se pare că PSD Alba Iulia stă să explodeze. Asta deși cei 2-3 membri, câți mai sunt pe holurile goale ale partidului, se luptă să disimuleze o stare de exuberanță alimentată de ruleta redistribuirilorcare au scos două mandate din tolbă: 1 deputat și 1 senator.

Unul dintre cei mai vocali critici la adresa greșelilor evidente făcute de PSD este chiar unul dintre membrii marcanți ai partidului: Daniel Zdrânc – vicepreședinte PSD Alba. Adică exact cel care era văzut cel mai bine în sondajele pre-electorale ale tuturor partidelor politice. Evident, mai puțin de către sondajul PSD Alba (sondaj care nu a fost dat publicității nici până în ziua de astăzi?!).

“Eu sunt foarte dezamăgit de tot ce s-a întâmplat la nivelul PSD Alba. Am făcut o evaluare la ce s-a întâmplat cu PSD la nivelul municipiului Alba Iulia la alegerile locale din 2020. Este greu și să îmi găsesc cuvintele să cataloghez acest scor de 9% la nivelul municipiului Alba Iulia. Este un scor mai mult decât jenant și rezultatul mai multor decizii proaste luate de-a lungul timpului… Oameni care în loc să gândească politic, au gândit totul mai mult pe persoană fizică…ca să folosesc același termen folosit de un alt personaj din partid… Situația PSD Alba este foarte grea și nu văd măsuri concrete. Gândiți-vă că am pierdut nu doar primării, dar și oportunitățile de a face majorități în consiliile locale și de a pune viceprimari. Zero pe linie! Iar la nivelul municipiului Alba Iulia situația este și mai complicată. De ce? Am obținut cel mai prost rezultat din ultimii 20 de ani!!! Atât ca procent, cât și ca număr de voturi. Cu toate acestea, nu se întâmplă nimic. Nici nu se face o analiză, nici nu răspunde nimeni pentru ceea ce s-a întâmplat, lucru complet anormal.

Alegerile locale arată capacitatea organizației locale. Alegerile parlamentare sunt foarte mult influențate și de nivelul partidului la nivel național. Iar la nivelul mun. Alba Iulia se pare că asta poate actuala echipă. Atât s-a putut, în contextul în care era pentru prima dată când Mircea Hava nu mai era în peisaj. Deci era culoarul perfect. Este clar: așa de rău am ajuns astăzi, încât avem nevoie de o resetare și de o echipă” – a declarat Daniel Zdranc recent în cadrul unei emisiuni la postul de radio HIT FM.

Service camioane
Comments are closed.