Propuneri smart de la Ciugud

- Evenimente - decembrie 24, 2020
Distribuie

”România e smart!”. Acesta este numele unui mic program cu măsuri / sugestii, pe care reprezentanții Primăriei Ciugud îl conturează în aceste zile și pe care îl vor transmite noului ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Este un plan cu măsuri creionate pornind de la problemele de care s-au lovit în implementarea proiectelor proprii de digitalizare.

„Sunt măsuri prin care sperăm să reducem birocrația, să armonizăm legislația cu directivele și recomandările europene, dar, mai ales, să eliminăm nervii cetățenilor, care sunt plimbați între ghișeele instituțiilor statului pentru a obține hârtiile necesare celebrului dosar cu șină. În 2021, sperăm că dosarul cu șină va deveni o amintire pentru instituțiile publice din România și serviciile oferite cetățeanului vor fi la un click distanță.

Aplaudăm deschis faptul că România are, în sfârșit, un minister al digitalizării și sperăm că acesta e un prim pas serios spre România digitală.

De la Ciugud, promisiunea noastră este că vom continua să construim conceptul „smart village” și îl asigurăm public pe noul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării că suntem oricând deschiși să împărtășim din experiența micii noastre comunități”, a transmis primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian.

Service camioane
Comments are closed.