Proiectul de educație rutieră la Sebeș

- Social - iunie 17, 2021
sebes
Distribuie

Peste 40 de preșcolari i-au vizitat miercuri, 16 iunie, pe polițiștii din Sebeș și au învățat, de la aceștia, cum să circule corect. Întâlnirea a fost organizată în cadrul proiectului de educație rutieră intitulat ”Micii Pietoni la Plimbare”.

Miercuri, 16 iunie 2021, Poliția Municipiului Sebeș a primit vizita a peste 40 de preșcolari ai Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 Sebeș, activitate organizată de cadrele didactice, împreună cu polițiștii din Sebeș, în cadrul proiectului de educație rutieră intitulat ”Micii Pietoni la Plimbare”.

Poliţiştii le-au explicat, celor mici, regulile de circulaţie rutieră, regulile de comportament antivictimal și au răspuns curiozităților legate de munca de poliție.

Copiii au putut observa modul de funcționare al semnalelor acustice și luminoase cu care sunt dotate echipajele de poliție, componența unei truse criminalistice și au înțeles semnificația semnelor de circulație care se adresează pietonilor și semnificația semnalelor polițiștilor care dirijează traficul rutier.

Service camioane
Comments are closed.