Proiect pentru persoane vârstnice reînceput de Serviciul Public de Asistență Socială Cugir

- Social - mai 31, 2021
alba
Distribuie

Serviciul Public de Asistență Socială Cugir a reînceput în luna mai a.c. implementarea proiectului cu titlul „Centru de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice – Lotus”, care a fost suspendat având în vedere situația specială de urgență/alertă cauzată de răspândirea COVID-19.

Serviciile Centrului de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice sunt destinate persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani și cuprind:

a) Servicii sociale (activităţi de integrare/reintegrare socială, terapie ocupațională/ergoterapie, terapii de relaxare, activități de menținere a autonomiei personale, activități de voluntariat cu implicare în viața comunității, informare și consiliere socială, activități de socializare și petrecere a timpului liber, facilitarea accesului la activități culturale, participarea la excursii recreative și de socializare)

b) Servicii  juridice (informare și consiliere juridică, suport și reprezentare juridică)

c) Servicii de asistență medicală și recuperare (monitorizare a parametrilor fiziologici, recuperare și gimnastică medicală, masaj și kinetoterapie)

Serviciile se acordă în mod integrat și sunt furnizate beneficiarilor eligibili în mod gratuit.

Relații se pot obține la sediul Centrului Multifuncțional de Servicii Sociale (str. 21 Decembrie 1989, nr. 47) sau la nr. de telefon: 0258/750738 sau 0788628174.

Service camioane
Comments are closed.