Primarul comunei Meteș a murit din cauza COVID-19!

- Pe Surse - ianuarie 28, 2021
Distribuie

Primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruța a murit în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00, la Spitalul Târgu Mureș.

„Vine o vreme în viaţă în care ne gândim să întoarcem ceva către oamenii şi locurile în care ne-am născut. Acest moment depinde şi de realizările fiecăruia, de ceea ce simte, crede şi este dispus să facă. Acum simt că pot să dau și eu ceva oamenilor dragi: tinerețea, puterea și echilibrul…Acesta sunt eu, Dan Cosmin Opruţa și rămân în faţa dumneavoastră ca OM!”…sunt cuvintele cu care până astăzi primarul comunei Meteș își întâmpina cetățenii și vizitatorii pe site-ul Primăriei Meteș.

La doar 38 de ani însă, Dan Cosmin Opruța a decedat pe patul de ATI al Spitalului Județean din Târgu Mureș. Din datele noastre se pare că a ajuns la spital când saturația de oxigen era foarte scăzută (sub 85), după mai multe zile în care a încercat să lupte cu temutul virus acasă. Acesta fusese confirmat COVID-19 încă de săptămâna trecută și se izolase la domiciliu. 

Lasă un gol imens în rândul familiei sale, al prietenilor și al tuturor celor care l-au cunoscut. Un primar deosebit, dar și un om de o calitate extraordinară! 

Dumnezeu sa îl ierte! Condoleanțe familiei greu încercate!

Dan Cosmin Opruța a fost reales primar din partea PNL al comunei Meteș în 2020, după ce a exercitat un mandat de primar între 2016 și 2020.

Service camioane
Comments are closed.