Primăria Baia de Arieş va instala 15 sisteme fotovoltaice individuale în gospodării izolate!

- Anunturi Publice - ianuarie 28, 2021
panou
Distribuie

Primăria Baia de Arieş a lansat, miercuri, 27 ianuarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) procedura pentru atribuirea unui contract de achiziţie publică, estimat la 315 mii de lei, prin care se vor instala 15 sisteme fotovoltaice individuale în gospodării izolate, neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

Mai exact, obiectul contractului cuprinde lucrările de instalaţii electrice aferente instalării unui număr de 15 sisteme fotovoltaice de tip “off-grid” de producere a energiei electrice, cât şi execuţia lucrărilor de instalaţii interioare şi exterioare.

Proiectul propus are ca scop asigurarea cu energie electrică a caselor izolate, unde nu există reţea de distribuţie electrică, şi poate asigura procesul de dezvoltare a localităţii şi un trai al populaţiei în condiţii moderne.

Este finanţat în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile izolate, neracordate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

Firmele interesate de acest proiect pot să depună oferte până în 15 februarie. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Service camioane
Comments are closed.