Primăria Alba Iulia va realiza un teren de sport în incinta Școlii „Vasile Goldiș”

- Administratie - noiembrie 19, 2022
Distribuie

Astăzi (19 noiembrie 2022) am semnat contractul de proiectare și execuție pentru amenajarea unui teren de sport (fotbal) în incinta Școlii „Vasile Goldiș” din Alba Iulia.

Școala „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, una dintre școlile cele mai vechi din Municipiu, va beneficia de un proiect de investiții care vizează amenajarea unui teren de sport.

Cei peste 900 de elevi care frecventează cursurile școlii nu au la dispoziție, în acest moment, un astfel de teren. Considerând că această zonă a fost proiectată în anii 1980, aceste lucrări de modernizare sunt absolut necesare pentru a fi în concordanță cu standardele învățământului modern. Prin construirea și amenajarea acestui teren de sport, condițiile de desfășurare a orelor de educație fizică, precum și pauzele de recreere se vor desfășura în condiții optime pentru elevi. Proiectele de investiții în instituțiile de învățământ rămân o prioritate pentru mine, educația fiind fundația viitorului celor mici, iar dorința mea este să ca aceștia să aibă parte de condiții adecvate pentru a-și desfășura activitățile școlare și extrașcolare de-o potrivă.

Desigur, de acest teren de sport vor beneficia și elevii Liceului de Muzică și Arte Plastice „Regina Maria”, curtea unității de învățământ fiind comună cu Școala „Vasile Goldiș”.

Valoarea totala a investiției este de 755.424 lei fără TVA, iar durata contractului este de 12 luni.

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.