Powerlifting: Declarația lui Andrei Irimie, campion mondial la powerlifting

- Sport - noiembrie 17, 2022
Distribuie

17 noiembrie 2022: După ce a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Powerlifting din Viborg, Danemarca, în competiția rezervată seniorilor, la categoria 83 kg, albaiulianul Andrei Irimie a declarat:

„Se spune că fiecare lucru vine la timpul lui. 12 ani de competiții au fost necesari pentru a ajunge aici și cam 28 de ani de sport – asta doar pentru a atrage atenția persoanelor care renunță după scurt timp dacă lipsesc rezultatele. Nu o să vorbesc despre perseverență, despre sacrificii, despre zecile de mii de ore de antrenament, despre dezamăgiri sau altceva că am ajunge la clișee, dar cunosc o vorbă extrem de importantă de luat aminte: În viață nu este important de câte ori cazi jos, este important de câte ori reușești să te ridici de jos.

Cu acest lucru în minte, capul sus, setează-ți obiective ambițioase, muncește pentru ele, supără-te când nu le atingi, dar ridică-te de fiecare dată și mergi mai departe, mai ambițios ca niciodată!

Mulțumesc tuturor persoanelor care mă susțin, care sunt alături de mine în viața competițională și nu numai, și chiar și celor care nu au crezut în mine, la urma urmei și ei mi-au alimentat ambiția 🙂

Mulțumesc antrenorului meu Pănăzan Ovidiu, care mi-a asigurat întotdeauna sprijin și m-a împins de la spate să cred în mine, Federației Române de Powerlifting și Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia.

Mulțumesc Myprotein pentru sprijinul de ani de zile în pregătirea mea, colegilor de antrenament și celor ce m-au asistat la această competitie, Ordean Daniel și Lupaș Florin.

Mă bucur că am putut să îi fac cadou tatălui meu această medalie de ziua lui, care o să fie în curând 🙂

Pot acum să mă bucur de o perioadă de regim mai „neîngrijit” să zic așa, fiind final de an competițional.

Toate cele bune!”

vezi și:

https://www.albapesurse.ro/albaiulianul-andrei-irimie-medalie-de-aur-la-campionatul-mondial-de-powerlifting-din-danemarca/29400/
Service camioane
Comments are closed.