PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT

- Stirile Zilei - iulie 10, 2021
alba
Distribuie

Polițiștii din Alba Iulia au identificat doi bărbați din comuna Săliștea ca persoane bănuite de săvârșirea unui furt dintr-un magazin, din Alba Iulia. La percheziții, polițiștii au găsit bunuri susceptibile a proveni din furturi.

Ieri, 9 iulie 2021, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziții domiciliare la doi bărbați, de 21 și 31 de ani, din comuna Săliștea, care sunt bănuiți că ar fi spart un magazin din Alba Iulia, faptă semnalată poliției la data de 06 iulie 2021.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 5/6 iulie, ar fi intrat, prin efracție, în incinta societății comerciale și ar fi sustras produse alimentare, țigări și bani, în valoare totală de 15.000 de lei.

La percheziții, polițiștii au găsit bunuri susceptibile a proveni din furturi, care au fost ridicate și predate reprezentanților societății comerciale.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru furt calificat, iar în cursul zilei de ieri, 9 iulie, față de cel de 21 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 10 iulie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii din Alba Iulia au fost sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Postului de Poliție Săliștea.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale, depistarea celui de-al doilea bărbat și recuperarea întregului prejudiciu.

Service camioane
Comments are closed.