Ordinea publică la Târgul de Fete de pe Muntele Găina va fi asigurată de aproximativ 200 de forțe de ordine

- Pe Surse - iulie 16, 2021
alba
Distribuie

În perioada 17-18 iulie în comuna Avram Iancu şi în zona Muntelui Găina vor fi organizate manifestări cultural-artistice cu ocazia Târgului de fete de pe muntele Găina.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, un număr de aproximativ 200 de forțe de ordine, respectiv jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, împreună cu efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, Inspectoratului de Poliție Județean Alba și celelalte structuri cu atribuții în domeniu, vor fi prezenți pe durata evenimentelor. Principala misiune a jandarmilor prezenți la eveniment este aceea de a asigura un climat de normalitate civică, dar si prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

În vederea prevenirii unor incidente nedorite, amintim tuturor participanților prezenți la aceaste manifestări să se conformeze indicațiilor forțelor de ordine și ale organizatorilor și să adopte un comportament civilizat.

Supunem atenţiei participanților, să fie echipaţi adecvat vremii, să nu distrugă mediul înconjurător, să nu intre cu autoturismele în zonele marcate și să nu distrugă semnele de orientare turistică. Totodată, vom avea în atenție și respectarea măsurilor de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de covid-19.

Recomandăm tuturor celor ce vor fi prezenți, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale și să sesizeze jandarmii care asigură măsurile de ordine publică, sau prin apel la 112 orice neregulă constatată.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba

Service camioane
Comments are closed.